”Jackass”-kopian gör succé på OnlyFans

Anthony, 27, gör pranks och får betalt för sina nakenbilder.

27-årige Anthony från Michigan har isblåa ögon, väldefinierade magrutor och ett hårsvall att dö för. Men framför allt har han anammat Jackass-gängets busiga prankhumor och skapat en fiktiv personlighet som miljontals människor tycks älska.

Kanalen heter dock inte MTV, utan TikTok. Under namnet @tooturnttony lägger han ut roliga videos där hans frispråkiga föräldrar ofta står för punchlinen. Nedan är en skärmdump på hans senaste TikToks.

Anthony har naturligtvis en stadig intäkt från sponssamarbeten med annonsörer som inte premierar etik och moral (som energidrycken Celsius), och har han såklart redan en sajt med merch där du bland annat kan köpa en brandad ölbong. Men mest intressant med Fallet Anthony är att han har en OnlyFans-sida där han visar sig naken mot betalning. Och enligt honom själv går det riktigt bra. I videon nedan skänker han närmare 200 000 kronor till sin syrra för att hon ska kunna betala av studentlånet.

@tooturnttony

dirty money. @toomuchmariaaa

♬ Night Trouble – Petit Biscuit

Frågan är om vi kommer att få se fler pranksters som väljer OnlyFans som intäktskälla? Jag tror det. Tänk bara på Johnny Knoxville och hans vänner. Om Jackass-gänget hade slagit igenom idag och inte för 300 år sedan hade de utan tvekan visat allt för pengar och skrattat hela vägen till banken.

Bonusmaterial: Om du vill se Anthonys prislista på OnlyFans kan du läsa MEL Magazines reportage och här är en intervju från 2020 med den energiske hunken.