Podcast

VTuberns märkliga intervju med Batman-stjärnorna

Nicklas Hermansson gästar ”The Daily Messiah”.

Bye, bye, influencers… 🙋‍♂️ 2050 kommer 40 procent av alla jobb att vara automatiserade – och mycket tyder på att offentliga personligheter är en kategori som kommer att drabbas. Men troligen ännu tidigare än så…

Trenden med virtuella influencers har växt sig stark under pandemin, och den lär knappast avta med tanke på de stora tech-bolagens besatthet av att bygga och äga metaversum. Betyder det även att programledarna kommer att försvinna? Självklart.

Den nyheten landade inte så bra när jag gästade podden ”The Daily Messiah” med programledarna Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell den här veckan. Skippa slutet på podden om du inte gillar dålig stämning, men missa för guds skull inte VTubern ”La Darkness” märkliga intervju med Batman-stjärnorna Robert Pattinson och Zoë Kravitz. Du kan höra delar av intervjun i inslaget nedan, och här kan du se hela videon.

Ps. The Ringer har synat Robert Pattinson i sömmarna och kommit fram till att han har ljugit i flera intervjuer under Hollywoodkarriären.