Tre nyhetsbrev
som gör livet
mer intressant

Har du testat Schwarzeneggers?

Nyhetsbreven har blivit ett alltmer populära, både för att få kunskap och underhållning. Nedan är tre tips för dig som redan har upptäckt NomoFomo Insights och vill få ännu mer inspiration i inboxen.

  • Kaya Yurieffs ”Creator Economy” är lysande läsning för dig som vill ha koll på den nya kreatörsekonomin som dagligen omformar de sociala plattformarna eftersom Tik Tok, Facebook och alla de andra tävlar i vem som kan hjälpa den nya tidens innehållskapare att tjäna pengar. Testa gratis!
  • Arnold Schwarzenegger har ett nyhetsbrev där han delar med sig av grejer han läser och tittar på. Vem vill inte ha det?? Om du inte kan hålla dig till nästa nummer tycker jag att du ska kolla på hans superduperpeppiga tal från 2018 om att inte vara rädd för att misslyckas.
  • En miljon prenumeranter kan inte ha fel. Eller? Kolla in James Clears nyhetsbrev ”3-2-1” och avgör själv. Varje nummer består av tre tankar och idéer, två citat från andra människor och så en fråga till dig. Kort och tänkvärt (vidrigt ord, förlåt).

Följ NomoFomos nyhetsbrev

Vi synar 2500 nyheter varje vecka – och levererar de absolut bästa till din inbox.